Åbent brev til enhedslisten

Kære Listemedlemmer

Jeg stemte på jer iår, for måske sidste gang! Jeg tænkte ved mig selv at i skulle have en chance til, jeg syntes i har gjort det dårligt ved denne valgkampagne. Og med I mener jeg ikke en person men hele partiet, jeg vidste ikke en flyvende fis om hvad kandidaterne i mit område stod for, jeg har set måske 5 plakater og helt ærligt, ingen fornuftige mennesker sætter deres stemme ud fra en plakat de har set på en køretur. Jeg savner noget information, noget moderne informationsflow til de unge (som udgør en stor del af jeres vælgere så vidt jeg ved), jeg er blevet meget mere informeret om SFs politik og jeg var _meget_ tæt på at stemme på dem på trods af at jeg har været enhedslisten tilhænger siden jeg var 12 år gammel.

Mit råd til jer, mere! og bedre! kommunikation til vælgerne.

Og så en ting til Asmaa….hvad helvede havde i gang i? Måske er der noget mening i at stille hende op men i så fald har i været for dårlige til at kommunikere hende ud. NEJ det er ikke på grund af “10 g tekstil mere” på hendes hovede, jeg har intet imod at hun pakker sig ind, jeg har intet imod hendes religion, hendes baggrund eller hendes frimærkesamler-hobby eller hvad i alverden hun bruger sin fritid på, derimod har jeg ekstremt meget imod at hun udbasionere sin religion på den måde som talsmand for enhedslisten, jeg finder det så useriøst. Jeg mener ikke hun hører hjemme i enhedslisten og jeg er overbevist om at hun har været en stor del af skylden til vores store tilbagegang ved dette valg.

Jeg stoler meget på enhedslistens medlemmer og jeg har svært ved at tro at de kan gøre sådan noget uden der ligger en dagsorden bag? Jeg kunne godt tænke mig at høre hvad tanken bag det var?

Dette brev er tænkt som et opråb til jer, jeg har fulgt jer trofast i 12 år nu efterhånden og jeg vil gerne fortsatte med at stemme på jer, men ikke hvis jeres nuværende kurs fortsætter. Jeg har sendt jer et par breve over de sidste 2 år som jeg ikke har fået svar på, jeg troede vi havde et parti her som var nede på jorden og kunne tale med folk? Men der tog jeg måske også fejl?

Min “do not like” liste bliver længere og længere og det er jeg egentlig ikke særlig tilfreds med … i forhold til SF har jeg f.eks. kun et stort problem og det er deres holdning til EU.

Jeg håber inderligt at der i den tid (hvor kort den end måtte blive med Nasar og Pia ved roret) vil enhedslisten tage sig sammen igen vise sig som det seje, socialistiske og ungdommelige parti jeg er vokset op med.

Mvh
Mikkel Christensen, 24 år gammel, Skive
Uddannet økonom, Selvstændig erhvervsdrivende og Datamatiker studerende

Categories

3 Replies to “Åbent brev til enhedslisten”

  1. Langt hen ad vejen er jeg enig – jeg håber du har sendt denne mail til Enhedslisten.
    Jeg forstår måske godt at de ikke gider spilde en masse krudt her i det mørke Jylland hvor størstedelen af borgerne ikke fatter hvad der er bedst for dem og er bundborgerlige – men omvendt, hvis listen ikke gider svare på henvendelser, ja så har de også selv bedt om, at man ikke gider dem.

    Mht. Asama har jeg lidt svært ved at se problemet ….. hun vil ikke give hånd til mænd – der er en del præster i den danske folkekirke, der ikke vil give hånd til kvinder – og det må de gerne, de får endda statsstøtte!

  2. Hør hende tale … har ikke hørt hende sige en eneste ting jeg brød mig om siden hun kom frem, hun skal ikke promovere sin tro i folketingen, om den er kristen eller muslslimsk rager mig.

    Desuden, det at min bror slår mig giver iflg. din opdragelse ikke mig ret til at slå ham? At vi har nogle hjernedøde præster i den Danske folkekirke der får stådreng på af at røre en kvindes hånd gør det da ved gud ikke legitimt at være hjerneblæst med henvisning til sin religion? Eller tager jeg fejl? Skal vi til at lege øje for øje og tand for tunge eller hvad?

  3. Nej jeg har jo altid ment at ham Jesus var skidefornuftig ….kammerat Jesus, som Sven Wernstrøm skriver …. og han prædikede kærlighedsbudskabet …. og det mener jeg vi skal følge – derfor skal der helst være plads til os alle – så længe vi er gode ved hinanden.

Comments are closed.