Dagens nyheder

Bro fra Jylland Til Sjælland
Ja sku, det er ingen joke de vil til at bygge en motorvej tværs over Samsø, hvad bliver det næste? Vi opdæmmer Kategat og asfaltere lortet? Så kan vi bygge nogen flere parkeringspladser og formel 1 baner? Yay 😀

Superjumbojet, 500 passagerer
Airbus A380 er gået på vingerne her til morgen fra Frankfur, de kan nu flyve med 500 passagerer af gange, og det er jo smart for så styrter de også med 500 mennesker af gangen. Så kan vi få antalet af flystyrt ned uden at påvirke antallet af omkomneog nedbringelser er jo altid godt 😀

Elexir longlife strenge til 200kr, Langt liv == 3 Mdr.
Elexir sælger nogle guitarstrenge til 200kr som tilsyneladende skulle kunne holde op til 3 år, KØB DEM IKKE jeg gav TC et sæt i Julegave, allerede i starten af Januar sprang hans G Streng, mit sæt led samme skæbne efter blot 3 Måneder….heldigvis ku strengen pilles af, bukkes lidt og rettes ud, vendes om og sættes på igen 😀

Resten af dagens nyheder er det samme ligegyldige og irrelevante, en flok uskyldige unge mennesker er døde i Irak uden nogen som helst grund, verdens største militærapperat er stadig styret af en magtliderlig stoder, det blæser lidt og jeg har ondt i halsen.

Udover det er det en helt normal dag.

Godnat og sov godt.

Categories

3 Replies to “Dagens nyheder”

 1. Jo ja… som den gode vestjyde jeg er, så synes jeg at det er en skænsel med alt det. Hvad skal vi lige med alle de motorveje? Og hvis vi skal have dem, hvorfor er det så at antallet af motorveje i vestjylland er rimelig begrænset i forhold til den anden side af landet?
  Og hvad med vores gode natur?

  Som den gode østjyde jeg er… nah, der går nok lige et halv års tid endnu, før jeg er det.

  Sikke nogle nyheder 😛

  God bedring og godnat 🙂

 2. Ja det tog mig lige lidt tid at finde en kommentar, der kunne passe i dag … måske lidt påvirket af min diskussion med BT omkring gavnligheden af en bro … for jeg kan bare absolut ikke se noget formål med en bro – den koster en styrtendes masse penge, som kunne bruges til en masse andet godt, og så lukker den endnu flere af de der halvsvenskere herover …eller noget. De penge kunne med fordel bruges til kystsikring, for ellers ender det bare med, at der er en bri fra Kalundborg og ud midt i Vesterhavet:

  http://ekstrabladet.dk/nyheder/erhverv/epn/article281979.ece

  Og se den med jumbojetten er sådan set meget god … det er helt ok med dine beregninger omkring flystyrt og antal omkomne, bare vi så også kan få garanti for, at det er amerikanere :-p
  Jeg fandt en anden interessant transportartikel, som jo godt nok ikke går over atlanten, og i morgen går den sikkert slet ingen steder, men hvad skidt, det gør vi andre – vi kan nemlig ikke køre, i hvert fald ikke med bus:

  http://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/article282008.ece

  Til gengæld synes jeg din info omkring strengene er aldeles vigtig – sikke noget bras … altså hvad ligner det at producere så dårlige guitarstrenge – som oven i købet er hundedyre …. vi må sgu nok hellere gå tilbage til hegnstråden ….elefanttypen …. se det er noget der holder, og så kan vi prale af, at vi har genopfundet den autentiske lyd – ikke pigtrådsmusik, men hegnstrådsmusik!!!!!

  Men ellers en stille og rolig mandag herude på Lars tyndskids pløjemark

 3. Altså for det første koster den ikke en hel masse penge. Det jeg har hørt skulle være omkring 40 mia. Hvis vi sætter penge til side hvert år, har vi nok fint råd til at bygge den om en 10-20 år, når den nu begynder at blive nødvendig, fordi der er for mange bilkøer på den til den tid 8sporede motorvej over fyn.

  Og eftersom du nu også brokker dig over at vi mangler motorveje i vestjylland, jamen så er det jo nok fordi de der vestjyder endnu ikke har set sammenhængen mellem industri og infrastruktur.
  At de så brokker sig over naturen oveni gør ikke sagen nemmere. Alle vil have flere motorveje, men der er ingen der vil have den i baghaven 😉

  Jeg mangler lige så meget et ordentligt fiberkabel, så vi for eksempel kunne have servere til at stå i skive i stedet for i Århus.
  Men nu er det bare sådan at alt internet i danmark mere eller mindre tilfældigt er samlet i Lyngby, lidt nord for København, og så måles vores servere ud fra hvor mange milisekunder de står væk derfra.

Comments are closed.