De arme små…

Jeg har en fyr på min kontaktliste ved navn “Bo”, Bo er et stavegeni … det er ihvertfald det eneste han har at have sit store ego i for cirka alt andet jeg har hørt fra ham har været utrolig intet sigende og direkte dumt at høre på. Det startede for længe siden ved at han kom til mig og søgte job, desvære var han ikke dygtig nok dengang og jeg måtte bede ham smutte igen.

For godt en måned siden dukkede han så op igen og begyndte at spørge indtil hvad jeg “nogensinde havde opnået” og om jeg nogensinde havde lavet noget som nogen gad bruge til noget, her henviste han til at jeg havde skrevet i mit nick at jeg søgte programmører, da jeg så mod min overbevisning gav ham links til nogle af de sites jeg stod bag, blandt andet noget jeg havde lavet for Tv3 påstod han så at det havde jeg ihvertfald ikke lavet.

Jeg forsøgte så i et par timer at tale med manden og få ham til at forstå at han ikke havde ret men han var indstillet på konflikt fra starten af og samtalen døde ud, jeg gik så ud fra jeg var sluppet for ham og hans sure miner, men i dag hev han så fat i mig igen. Vi er igang med et projekt privat, som går ud på at starte noget stort. Ingen af de 20 andre som er med i projektet får løn, da der ikke er nogen løn at give af endnu. Så i mit nick står der “Dygtig webgrafiker søges til fritidsprojekt”, så skriver vores super-ven “Bo” til mig og spørger til hvilken løn. Jeg tænker om manden er blind eller dum, men skærer de alligevel ud i pap. Og så specificerer jeg så ydermere at han ikke er dygtig nok til projektet hvorfor det kan være ligemeget.

Så begynder han at tude op igen, og svine mig til. Nu begynder han så på det personlige plan istedet for da han tilsyneladende havde indset at det ikke gik på det professionelle plan.

Anyway jeg blokerede ham så jeg kunne komme videre med arbejdet … men jeg kom til at tænke.

Gad vide hvor mange gange de sker at en mindre vidende som ham ødelægger dagen for os andre? Manden er tilsyneladende dum og styret af sine ur-instinkter, han er overbevist om at han er guds gave til mennesket og klogere end alle andre, og det ser jeg sådan set ikke noget problem i. Men hvis han sætter sig for at jorde andre med sin “enorme viden” som egentlig ikke er så stor så syntes jeg det er et problem.

Han kunne være dygtig med sine hænder, men påstår han er det med sit hoved. Hvis det er det meste han har at prale med og det så er så defekt at han føler han har behov for at gå og jorde andre har jeg virkelig ondt af ham.

Jeg arbejder for nogle af Danmarks største virksomheder, jeg har de dejligste venner, og den hyggeligste familie. Jeg er en del af et kanon fællelsskab her på kollegiet, og jeg har det generelt godt med mig selv og mit liv, så jeg har ikke brug for at “få et liv”.

Mht fisse, som Bo åbenbart syntes er vigtigt, så får jeg både det jeg har behov for og det kan sådan set ikke gøre mig jaloux at han samler en ny tøs op hver weekend i byen … det gjorde jeg selv da jeg var 20 år gammel, naiv og umoden.

Men jeg må hellere få lavet noget, Lærke kommer til middag iaften, skal også lige et smut op forbi BT, jeg har vidst også en aftale med et par hoveder fra kollegiet og så skal jeg forresten lige have lavet det projekt færdigt for Surftown.

..Nå ja og så drømmer jeg om at komme ud og svømme 🙂

Categories

3 Replies to “De arme små…”

  1. Det projekt som jeg har lovet ikke at udtale mig om 😛 … selvom jeg håber jeg får lov at “prale” med det når vi er færdige 🙂

Comments are closed.