Farsdag? Wtf?

Ja jeg gider ikke gentage mig selv, læs det, her og udskift blomsthandlere og grydeskesproducenter med Cigarfabrikker og pornoproducenter…så gælder den for idag…

Categories

One Reply to “Farsdag? Wtf?”

  1. Jamen det skal du da heller ikke bekymre dig om – din far havde heller ikke tid til selv at fejre sig selv, so what’s the problem?
    Nej problemet er nærmere at nogle mennesker ikke giver sig tid til at fejre Grundlovsdag – en glædesdag efter min mening, en dag det virkelig er grund til at holde i hævd, da grundloven jo er selve fundamentet for vores demokrati, og grundloven bliver jo virkelig udsat for pres bl.a. fra EU, de åndsvage politikeres leflen for Bush o.lgn.
    Så denne dag burde virkelig blive fejret, men hvad det har alle de der fremskridtsleflende IT-firmaer, der kun tænker kapital, overskud, deadlines, kundegrundlag og hvad de ellers tænker – hvis de tænker – jo slet ikke tid til – og deres medarbejdere er så engagerede og forblændede at almindelig overenskomstmæssige rettigheder selvfølgelig ikke gælder dem …. se det er et problem – ikke farsdag!

Comments are closed.