Fest hos Nadia og spritterfangst på trods af slem forkølelse

Jeg var snot forkølet og kunne næsten ikke tale da jeg vågnede, jeg tog en tur i svømmeren for at blive godt gennemvarmet. Derefter tog jeg ud til BT og fik det værre og værre med hovedpine ligesom om hele mit hovede var ved at eksplodere, men havde lovet at hjælpe med festen så jeg kørte ud til de gamle for at hente Nadia, så plyndrede jeg de gamle naturmedicinskab og tog en tur til Stoholm og gjorde det samme hos spar, og så tog vi ud og holdt fest.

Det blev mega hyggeligt der kom en masse hyggelige mennesker og vi hyggede os hele aftenen, jeg valgte ikke at drikke hvilket betød at BT, Randi og Jeg kunne blive kørt hjem 😛

Men senere på aftenen blev det besluttet at vi skulle hente mit kammera, så mig og Tina ville køre op efter det. Nadia syntes det var lidt overvældende med alle de mennesker så hun tog med også, på vej op til BT hvor kammeraet stod kom vi forbi en golf med trailer der var gået i stå overfor kirken, nå jeg men han kom jo nok videre så vi kørte op og hentede et kammera og da vi kom tilbage havde han forsøgt at bakke men nu var traileren knækket istedet. Vi stoppede og spurgte hvad der var sket han sagde han manglede strøm, så jeg fandt min nødstarter frem og fik ham startet.

Men ikke mere end lige havde vi fået den startet så kom politiet. De fløj ind i bilen og slukkede den og anholdte føreren, jeg blev afhørt og fik at vide at manden havde drukket, og nu de sagde det kunne jeg godt se at han talte lidt underlidt og virkede lidt desorienteret men jeg tænkte ikke tanken da jeg hjalp ham, måske fordi det er så fjernt for mig selv at gøre den slags.

Anyway jeg skal måske ind og vidne på at jeg så han satte sig ind i bilen og ville til at køre hvis han ikke selv tilstår.

Da vi endelig kom hjem smed BT sig på sofaen hvor jeg egentlig havde regnet med at sove, så tog jeg da bare hans seng 😛

Nå vi er på vej i svømmehal nu, indtil videre mig, Sunnz og Tina 🙂

Categories

One Reply to “Fest hos Nadia og spritterfangst på trods af slem forkølelse”

  1. Lol det lyder som om, du skulle have været blevet i din seng – men hvad så har du da oplevet det også 🙂
    God svømmetur – det er sikkert rigtig rigtig sundt når man er syg

Comments are closed.