Fjols A/S På banen igen…

Kan nogen huske de fjolser som for et par år siden postede mindre flaterende bemærkninger på min daværende blog? De er sku på banen igen og forsøgte sig på denne her nye blog, men de fik ganske pænt en “spam” markering før de overhovedet blev vist på siden. Så mon ikke snart det bliver kedeligt at forsøge sig med det?

Jeg har siddet de sidste 5 dage og knoklet med et projekt til en stor dansk tv station, vi har haft mega mange problemer både med informationer vi ikke kunne få udleveret og folk der kun gjorde deres arbejde halvt.

Men nu sider mig og BT og slås med forhåbentligt den sidste fejl før vi kan få det i luften…kun 4 dage for sent.

Har faktisk ikke lavet det vilde de sidste dage ud over at maraton kode for det her tv selvskab, muligvis får jeg bil imorgen…såfremt jeg får betaling fra en kunde som ventet imorgen.

Har været inde idag for at hente dækkende fra den gamle bil, asconaen, dem skulle jeg jo gemme da de var helt nye. Men så havde M.R. Auto sku revet dækkene af fælgende på trods af en aftale om at jeg skulle have dem med…så jeg hidsede mig op og forlangte at de fik dem samlet og ballanceret igen og gjort klar til mig senest imorgen.

Så var jeg hos Bilka med min bærbare…igen samme fejl…tredie gang…så nu er jeg spændt på om jeg får en ny eller om det lykkedes dem at lave den, nu er jeg så uden bærbar igen.

Og sidst men ikke mindst fik jeg vidst endelig idag overbevist 3 om at de ikke skal sende mig flere regninger, det var ihvertfald det Henrik C, fra kundeservice sagde de ville holde op med. I sin tid var argumentet “Gratis prøveabbonement fra 3?, det kan vel ikke skade…” og det ku det så, godnat og sov godt.

– Mike

Ps. nå ja…sproget på bloggen kommer nok til at variere lidt.

Categories