Jeg hader dumme mennesker… :(

Det ser ud til at det går ned af bakke for Dalgas…her da BT, Hammer og Niko flyttede begyndte kollegiets netværk at falde fra hinanden, BT tilbød at hjælpe til indtil han flyttede men visse elementer på kollegiet ønskede ikke at tage imod deres tilbud. BT Hjalp dog alligevel Sjap via MSN men resultatet er så som så, Sjap har klaret det godtnok på trods af at odds har været imod ham.

Men nu går det helt galt. DSB (Ja hvis i ikke kender ham så er det rigeligt at oplyse at hans nick står for Dum Som et Brædt og at navnet passer yderst godt til ham) er ved at flytte på Dalgas, og han fantasere om at melde sig i IT Udvalget.

Jeg har det virkelig dårligt med dumme mennesker der lader deres dumhed gå ud over andre? Det kan gøre mig så gnaven at jeg nu skal til at planlægge at kup’e IT Udvalget for at forhindre ham i at smadre det Net fuldstændig som BT,Hammer og Niko har bygget og den router som Sjap nu engang endelige har fået styr på.

Nå … men dumme mennesker i verden har vi nok af … er bare træt af at bruge så mange penge på advokater til at sagsøge alle de fjolser der gør hverdagen sur for mig, men vi må bare på den igen.

Categories

3 Replies to “Jeg hader dumme mennesker… :(”

  1. Hmm det lyder da træls, men mon ikke der skulle være en parallel til solskin og regnvejrsdage – hvis ikke vi havde regnvejrsdage, så ville vi ikke sætte nær så meget pris på solskinsdagene – det samme uden fjolser ville vi jo ikke anerkende klogskaben …og ja Darwin eller ej, verden er fuld af fjolser, og jeg ved IKKE hvorfor vi altid lige skal rende ind i dem!
    Angående advokatudgifter – de må virkelig blive rige, har du nogen sinde overvejet at blive advokat, så ku’ du gjør et siel?

    Hav en dejlig og forhåbentlig positiv solskinsdag 🙂

  2. Bliver lige nødt til at give dig en kommentar mere – nu har du ikke været online hele dagen – ØV
    Men altså jeg læste en herrefed artikel om Linux i dag – der stod der bl.a. “Linux er kendt for at være meget stabil, sikkert og lyn hurtigt, idet, det er en pingvin som svømmer meget hurtigt. Linux er det bedre alternativ til alle operativ systemer, og det er KUN KLOGE som bruger det.” sådan lige a pro pos “dumme mennesker”…..måske man skulle komme videre med linux :-p

    Hele artiklen kan læses på: http://da.uncyclopedia.wikia.com/wiki/Linux

Comments are closed.