Kode, København og et lækkert hotel

så er jeg er københavn igen, vi har fået en rigtig stor kunde som vi skal lave noget for herovre. Så nu ligger jeg på sengen på et rigtigt lækkert hotel med pool, højt til loftet og mandelige receptionister med tydelige homosexuelle tendenser og engelsk accent der var så voldsom at jeg slog over i engelsk da han talte til mig.

Vi er i København … det koster 300kr at parkere bilen for natten, middagsmaden var højbelagt og der tordnede s-tog forbi hvert 2. minut mens billedet på skærmen og fingrenes klikken over keyboardet præcis den samme som hjemme på kollegie værelset. Men vi er rykket op i den liga vi gerne vil være i.

Jeg tror jeg vil sove tidligt så jeg kan nyde morgenmaden, badekaret, poolen og saunaen imorgen inden vi skal op på kontoret … klokken halv elleve :p

godnat …

Categories

One Reply to “Kode, København og et lækkert hotel”

  1. Jamen godt gået – det er jer virkelig vel undt ….. altså bortset fra det med s-toget ….. og tjae jeg ville jo ikke have noget imod mandlige receptionister – men I ville vel have foretrukket et par seje sild ( nok ikke fra Thyborøn :-p)!

    Men det er virkeligt jer vel undt, og jeg kan godt forstå, at du gerne vil nå at nyde det hele – ren luxus – det er sundt for sjælen en gang imellem!

    Håber du/I får endnu flere ture af den slags!

Comments are closed.