Lærer jeg det aldrig?

Well, jeg har forsøgt nu i et halvt år, i April skrev jeg et indlæg hvor jeg på min egen malende måde udtrykte min bekymring for den ledelse, eller mangel på samme, IT Udvalget på Dalgas kollegiet var udsat for. Jeg meldte mig ind i IT Udvalget, i direkte kampvalg mod DSB. Det var noget rod og der var skænderier frem og tilbage men det endte med at jeg blev valgt ind.

Efter godt et halvt år hvor jeg skulle høre på Sjaps løgne, hans mangel på indsigt i alt hvad der heder organisatorisk IT eller Foreningsdrift generelt blev jeg til sidst forsøgt afskedigt på trods af mit kollegies ønske om at lade mig varetage deres interesser.

Så i modsætning til sidste indlæg kan jeg nu med rette sige at:

Sjap, Søren Andersen, Dalgas Kollegiet IT formand ikke har et KLAP forstand på det han laver, han kan ikke kommunikere, han kan ikke argumentere, han er uintelligent og på ingen måde moden nok til at passe det job der er blevet ham givet. Drengen er i øjeblikket igang med at tage 10. klasses eksamen, hans vildeste rus får han af at klæde sig ud som soldat og lege røver og soldater i skoven, hvis noget går ham imod står han og smiler og ser dum ud … og brokker sig bagefter.

Han er dum, barnlig og uintelligent og jeg gider ikke spilde min tid på ham. Derfor har jeg afbrudt alle forsøg på at etableret successfuld kommunikation til ham, jeg er ligeglad og gider ikke spilde kræfter på det. Han får lov at passe sig selv, nu har jeg en 2.3/2.3mbit ren kobber linie til min rådighed så jeg er ikke afhængig af hans arbejde.

Mht. vores Administrator Anna Nørgaard står vi med et lignenden problem, hun forstår sig ikke på demokrati og sider fast i en gammeldags indtømret rolle som hun blev sat i dengang i halvfjedserne da kollegiet blev bygget. Hun forstår ikke markedskræfterne der idag styrer denne verden og forsøger at bassere ledelsen af kollegierne på noget der minder om diktaturiske kommunisme med illusionen af demokrati lagt ovenpå, demokrati er gyldigt sålænge de demokratiske beslutninger ikke går hende imod.

Jeg har oplevet at bruge 38 timer en weekend i sommeren på at få skaffe professionelle folk ud og se på kollegiets køleanlæg, vurdere opstillingen osv. med henblik på at få etableret en ordentlig løsning. Vi afgav vores mening og anbefalinger, hvorefter hun blindt sætter en pedel til at “lave noget køling”. … jeg siger det lige igen … en pedel. Som på INGEN måde har nogen som helst kompetence til at lave et køleanlæg, HELLER ikke iden klasse vi skulle bruge.

Konklutionen var at der blev spildt 10.000kr på et plastik køleanlæg der mest af alt ligner en støvsuger som går i stykker om en 3-4 år….

Hvis nogen fra Dalgas kollegiet ser det her igen og bliver stødt skal de være velkommen til at blive stødt, her i landet har vi noget som hedder ytringsfrihed. Der står ikke noget her som jeg ikke står inde for, har ret til at sige og/eller kan dokumentere. I skal være velkommen til at tage det op på næste generalforsamling ligesom i gjorde sidste, dette indlæg bliver ikke slettet eller redigeret. Jeg anvender blot min grundlovssikrede ytringsfrihed, og hvis i har et problem med det må i jo afskedige mig som kasser :=)

Ha en god dag røvhuller 😉

Categories

One Reply to “Lærer jeg det aldrig?”

  1. Jamen Mikkel fjolser er der nok af – det mangler du måske at lære … der går mindst 20 på dusinet 🙂
    Husk lige, at mange af de mennesker du er sammen med der, fortjener overbærenhed og forståelse – de ved jo sikkert ikke bedre 🙂
    Lige en rettelse – jeg kan ikke tro at damen, du beskriver, har været der siden 70erne – for da du boede der første gang i begyndelsen af 80erne – var det en mand, der sad på posten – han var mægtig flink, især når han kunne hygge sig med at drikke med kollegianerne :-p
    Øvrige rettelser må være i dansklærerregi, og det er jeg jo bestemt ikke :-p

Comments are closed.