Svar til Sjap…

Jeg har fået et indlæg på bloggen

“Sjap | hest@test.dk | asd.dk | IP: 212.242.118.23

Uhh.. Det er typisk.. Der kommer hans mor og støtter ham i at svine andre folk til.. Men gad vide hvorfor du hele tiden sviner mig til, det var det store it udvalg som smed dig ud… Fat det..

Er der mon slet ikke nogen muligheder for, at få dig aflivet ?”

Det var med rette blevet snuppet af spam filtret … og jeg kan til dels forstå den stakkels drengs frustrationer, han forstår ikke at han ikke bærer ansvaret for det IT Udvalget forsøgte at få gennemført, men det er sådan set også ligemeget. Som alle der har fulgt med her ved er jeg ikke intresseret i IT Udvalget og jeg er ikke intresseret i dumme mennesker … jeg mener ikke at Søren besider nogen kompetencer som jeg kan drage nytte af, derfor ønsker jeg ikke at spilde min tid med ham.

Så Søren, jeg sviner ikke folk til. Jeg kommer med mine synspunkter på hvorfor jeg mener det går ad helvede til her på kollegiet, jeg fortæller dig nu at jeg ikke bryder mig om din måde at være på. Jeg havde tænkt mig at stille dig et mistillidsvotum til sidste AB møde men blev enig med mig selv om at jeg ikke gad bruge energi på det. Jeg ville have påpeget det rum du bruger i kælderen til at opbevare dit soldater-og-røver-grej, jeg ville have påpeget den Server i har stående i IT Rummet som i bruger til at dele ulovlige filer med, jeg ville have påpeget dine manglende evner til at kommunikere, din mangel på indsigt i helt basale netværks teknologier og termer (STP, BGP, Ripe, CIDR mv.)

Jeg mener ikke du besider de fulde kompetencer til at udføre det hverv der er blevet dig pålagt, jeg mener at mine 8 år som professionel i IT Branchen samt mit høje uddannelses niveau (Akademi uddannet økonom) i modsætning til din (manglende) 10. klasses eksamen giver mig kompetencen til at udtale mig om det, men jeg er kommet til den konklution at jeg ikke gider spilde skønne kræfter på at være bitter 😀

Du har, indirekte desvære, meldt din holdning ud overfor mig. Jeg kan se nu at jeg burde have holdt mig til min intuition og ladet være med at give dig alle de chancer jeg gjorde, men det er kun mig selv jeg kan give skylden for det 😉 , held og lykke med driften af netværket fremover.

Fred mennesker 😀

Categories