Ufatteligt?

Her i Danmark kan men åbenbart slippe afsted med alt bare man har et Tv Hold fra Tv2 Zulu i nakken… Jeg ved ikke om i kender standup “komikeren” Dan Andersen? Han er tilsyneladende blevet mega kendt … hvilket sådan set er nyt for mig, jeg har altid syntes han var middelmådig, kikset og gemte sig bagved sin guitar.

Udsendelsen drejede sig om at han ville blive popstjerne…han havde skrevet et “nummer” … jeg brugte det meste af udsendelsen på at finde ud af om det var en joke eller han mente det seriøst, men da han i slutningen af udsendelsen gav sig til at tude endte mit bud med at blive at han faktisk mente det…det var på ingen måde gennemtænkt der var ingen rytme, ingen melodi, ingen catch … INTET i hans sang der kunne bruges, men det lykkedes ham alligevel at få audiens for tre af DKs største producere bare fordi han har haft begrænset success som stand-up’er.

Men så kan han jo stille sig op i køen af udueligheder på tv2 zulu…deres cykel hold, fodboldhold, evindelige genudsendelser, dolph, klovn og hvad de ellers i tiden har fundet på…det sørgelige er at det mest underholdende på den liste faktisk er dolph :/

Jeg har skrevet en sang om at hygge…kan være jeg skriver noget om den senere 🙂

… Fred mennesker…

Categories

3 Replies to “Ufatteligt?”

Comments are closed.