90210?

Hvad betyder de tal for mig? De minder mig først og fremmest om min barndom … jeg kan stadig huske da første genudsendelse startede … og jeg kan huske jeg fulgte med i de oprindelige udsendelser, men jeg kan ikke huske første afsnit af den oprindelige udsendelsen.

Derimod kan jeg huske da genudsendelserne startede, altså dem der kom dagligt, i 1994 hvor jeg så første afsnit … og andet afsnit, og begyndte som en fast ting at følge med hver dag klokken kvart i fire når jeg kom hjem. Jeg tror jeg brugte det for at kompensere for det mangelfukde sociale liv jeg selv havde … eller ikke havde.

Jeg fulgte med så længe at jeg blev verdensmester i de første 7 eller 8 års Beverly Hills. Jeg kunne se latterligheden i at Kelly f.eks. blev kokain misbruger den ene uge (dvs om Mandagen) og allerede næste uge (dvs Tirsdag) havde været på afvending og var kommet sig over hendes afhængighed, men på trods af det fulgte jeg med. Jeg var græde færdig da Anotina Marchette, Dylans daværende kæreste, blev skudt af hendes far. Jeg var dybt forelsket i deres kærlighed, hun var ret pæn men det var faktis ikke det, men måden de to blev forelsket på og den virkning de havde på hinanden havde en utrolig effekt på mig.

Jeg syntes Brenda var den bedste skuespiller ever, jeg var smålun på hendes lidt nørdede væremåde samtidig med at jeg syntes hun så helt vildt godt ud. Desværre var jeg ene om det … så hun blev smidt ud af serien.

Men det korte og det lange er at det var dengang, nu begynder de en nye serie. De samme gamle stjerner men på det nutidsvarende tidspunkt i deres liv, hvem gider se det? Jo jeg gad godt se de … sammen med de andre som fulgte med dengang, hvor godt/skidt er det gået de forskellige? Hvis det var en film stod jeg som nr 1 i køen til billetlugen, men en serie? Dem af os fra dengang som fulgte med der har haft bare en lille smule success i livet har ikke TID til at følge en serie nu til dags … jeg ser JAG … og den ser jeg udelukkende fordi den kommer klokken 3 om natten.

Jeg er også bange for de ødelægger vores fantasier, Brandon og Dyllan var enhver piges drøm… eller ihvertfald hver sin type piges drøm, de så begge godt ud, Brandon var klog og smart mens Dyllan levede livet og konstant røg i uføre.

Jeg forventer at se Brandon som en klog professor, men en sød men ekstremt nørded kone, og et par unger … den ene ligeså klog som ham selv mens den anden er lidt af en rod, han er ikke så dygtig i skolen som brandon var i sin tid. Brandon arbejder selvfølgelig på Universitettet, og det er faktisk ikke det vilde grundlag for en serie. Men okay … der skal nok være noget at bygge videre på, men nu er det bare det at Brandon slet ikke er med.

Og hvis endelig han er med … og han _ikke_ er som jeg forventer bliver jeg dybt skuffet, det ødelægger jo hele min fantasi om personerne? Lidt ligesom dengang jeg fandt ud af at Marty McFly (Michael J. Fox) fra tilbage i fremtiden havde Parkinson?

Jeg frygter lidt for det nye 90210 … at det ødelægger mere end det gaver, jeg regner ihvertfald ikke med at se det og jeg spår _ikke_ 10 nye år med det nye 90210 … men lad os nu se 🙂

Categories