Hvad sker der …

Efter en aften med diverse debatter rundt omkring på nettet slutter jeg af med at læse følgende på tv2.dk:”
Jeg vil bare spørge om drab ikke er blevet værre siden, vi har fået indvandrere, der jo desværre er vant til at benytte den slags, hvor de kommer fra.

Jeg synes det er sørgeligt.

Venlig hilsen en ældre dame, der ikke kan forstå det system vi har nu.

Tina Bjering

og NEJ Tina Bjering…drab er ikke “blevet værre” , når du har drabt en person er han død! Det bliver ikke værer end det, du kan ikke slå ham dobbelt ihjel vel?

Vi har “fået indvandrere” what the fuck er det for en måde at snakke på? Det er ikke et dyr du snakker om vel? Det mennesker der indhånder den samme luft som dig og mig … og så slutter du af med “der hvor de kommer fra” hvad er det for noget fis? Hvordan helvede kan du udtale dig om sådan noget med den tydeligt begrænsede viden du har ?

Jeg gider ikke engang bruge tid på at tilbagevise dine påstand … din dumhed og stupiditet (ja … dobbeltkonfekt, i know, men skal lige være sikker på at Tina Bjering også fatter budskabet) taler for sig selv.

Det er SKRÆMMENDE at vi har så mange så lidt begavede mennesker, og det er endnu mere skræmmende at de får lov at ytre sig, bruge internettet, stemme og gøre verden til et helvede for os andre 🙁

Categories

5 Replies to “Hvad sker der …”

 1. Jeg tror det man har forsøgt at udtrykke er et spørgsmål om hvorvidt at drabshandlinger er blevet hyppigere eller ej.
  Noget kunne tyde på det. Men om det er efter at vi har “fået indvandrere” (om det så er dem der indvandrede i den sene jernalder og kaldte sig vikinger eller senere indvandringer ved jeg ikke)
  Vi har vel altid oplevet ind og udvandrings-bølger op gennem historien.. Og for det meste har det været udsprunget af krigs-scenarier de steder hvor de kom fra. Eller knaphed på føde.
  Jeg kan godt forstå den harme over formuleringen “fået indvandrere” som om der var tale om en eller anden virus eller bakterieinfektion… sådan lidt influenza-agtigt.
  Jeg ved heller ikke helt om ude-fra-kommende har et mere rutine-præget forhold til drab end vi andre danskere. Det virker også som en noget enfoldig anskuelse i mine øjne. Men hun kan altså ikke bringe mit pis i kog. Hun nærmest undskylder sig selv til sidst med at kalde sig selv en ældre dame der ikke forstår det system vi har….. Hell….. ! ! ! systemet forstår ikke engang sig selv.
  Jeg tror det er lige så slemt for en 16 årig mor fra dafour at se en knægt på 12 slå hendes spæde barn ihjel, som det ville være for en gennemsnits-dansk mor. Så om de er mere vant til det kan da godt være, for det sker måske hyppigere i de zoner hvor vold og krig hersker. Det er vel også derfor de vælger at flygte….
  Et eller andet sted skal der nok sidde en person eller flere, der mener at mit syn på dette er så afsindigt, at jeg ikke burde have lov til at ytre mig hverken via internet eller min stemme og gøre verden til det helvede hvor folk af anden herkomst frit kan bevæge sig over grænserne, og dermed true vores “fredselskende” kultur.
  Jeg er glad for at der findes netværk hvor man kan ytre sig. For det giver mig mulighed for at rokke ved folks overbevisning, og lade dem rokke ved min. Det er efter min mening sådan fred og samdrægtighed opstår…..
  Det er først når man lukker af for andres holdninger og dynamikken forsvinder, at vi ser situationer som dem Tina Bjering er så skeptisk overfor.
  Længe leve ytringsfriheden og hatten af for Tina Bjering fordi hun tør stille sig op og ytre sig, med fare for at indkassere en øretæve. Og hatten af for dig fordi du tør gøre det samme. Og hatten af for de mennesker der slog de første slag, måske endda begik de første drab, for at vi i dag har retten til at sige lige hvad vi vil/føler/tænker uden at frygte for vores liv. Også selvom vi ikke alle er lige gode til at formulere os. Hvor lidt begavede, og i så fald hvor få af dem der er kan man have forskellige meninger om, men hvorvidt man ser det som skræmmende at de får lov til at ytre sig……. ???? F.U.B.A.R. (fucked up beyond all recognition)

 2. Hej Kent … og tak for irettesættelsen … selvfølgelig har vi alle lov at ytre os, også Tina Bjering og selvfølgelig forstår jeg godt hendes spørgsmål og jeg er også meget glad for hun undskylder sig med sin alder.

  Mit udbrud var mere møntet på den skævvridning der findes i verden, f.eks. er det bevist at de stater i USA der stemte på Bush i 04 var de stater i USA med den laveste gennemsnitslige intelligenskvotient.

  Det der er problemet er i mine øjne at de politiske partier kan tage magten ved at appellere til den mindre begavede del af befolkningen ved f.eks. at spille på frygten for “indvandrende”.

  Proppen ryger let af undertegnede for tiden, især efter en ophedet debat sådan en sen aften. Jeg har nu været ude og gå en lang tur, har fået svar på tiltalte og nu vil jeg hygge mig lidt med at se hvilke spændende ting du skriver på din blog 🙂

 3. hehe… knock yourself out 😉

  En yndet form for polemik
  i vore dages stor-politik
  er at “dutte” hinanden en mening på
  hvis vanvid alle kan forstå……

  (Piet Hein)

 4. Sorry – jeg kan ikke lade være, når nu USA alligevel bliver nævnt …. svaret til den ældre dame burde nemlig også have været, at i den vestlige kultur er der også altid blevet begået mange drab – de foregår bare på en “pænere” og mere politisk korrekt måde – bl.a. i USA, hvor man bruger dødstraf – en uskadeliggørelse af uønskede mennesker, som er ganske accepteret, og som resten af verdenssamfundet ikke går i coma over, ligesom man protesterer imod drabene i f.eks. Kina. USA er også¨et af de lande, der via deres indblanden i andre landes interne affærer, har slået rigtig mange mennesker ihjel (her tænker jeg ikke decideret på krigene) – men det må de også gerne … så jo, at slå ihjel er et ganske almindelig brugt middel også i den vestlige verden – forskellen er bare, at nu er det pludselig lille søde Danmark, og vi kan jo ikke lide, når sådanne slemme ting kommer for tæt på vores egen dørtærskel – og når alt kommer til alt, er det måske bare et udtryk for, at vi er lige så dumme som amerikanerne – for vi har da i hvert fald heller ikke forstået at lave f.eks. en integrationspolitik, der forebygger ghettoisering og opbygningen af mere socialt belastede områder/steder hvor volden stortrives!
  Ligesom Kent er jeg meget glad for internettets anarkistiske muligheder – og ytringsfriheden er en skat, som vi aldrig må give afkald på – men det ved jeg, at du også er ganske enig i, selvom man måske en gang imellem kan blive lidt kogt i roen af at skulle lytte til/læse en masse nonsens 🙂

 5. yep….. enig der marianne. Især i den sidste sætning….
  Nogle mennesker burde holde deres kæft. Det er også tit at jeg selv burde….. Men man kan jo ikke ramme bull’s-eye hver gang 😉 Det er lidt trist at det altid er Kina og U.S.A der skal hives frem som yndlings-hade-objekt…. (ikke at jeg stiller mig uenig) Men der er mange steder på jorden jeg er glad for ikke at være bosat. Rusland…. f.eks. Mellemøsten…. som helhed…. banan-republikkerne i mellemamerika.
  Kina har dog bedret sig vil jeg mene… Førhen blev folk jo henrettet blot fordi kejseren var træt af regnvejr… (sat lidt på spidsen)

Comments are closed.