Itunes lort …

Det kan være svært at undre sig over at folk piratkopierer … det er meget nemmere end de kommericielle løsninger der bliver udbudt. Jeg har f.eks. brugt flere tusinde kroner på ITunes, det musik ligger spredt ud over 3 Ipods … og før i tiden lå det også originalt på min computer.

Den har jeg lige geninstalleret, og før jeg gjorde det tog jeg selvfølgelig en kopi af min “Dokumenter” mappe som mit Itunes musik åbenbart IKKE ligger i …

Og Itunes tillader ikke en “Download alt dit musik” funktion … nej jeg kan sq få lov at købe det hele forfra. Det er altså røveri ved højlys dag … hvorfor er det lige at de ikke udnytter de konkurrence mæssige fordele de har over f.eks. en CD?

Nå men jeg må jo igang med at bryde DRM på mine Ipods så jeg kan få hentet mit musik ud som MP3 filer … Lortesystem!

Det gode ved dagen idag er at jeg lige har opdaget at TDC åbenbart har opdateret min 4mbit forbindelse til 12mbit/1mbit istedet for 4/1mbit … så det er nu som sådan nice nok :=)

Bah!!! nu gik laderen til min laptop også i stykker … tror bare jeg går i seng nu … ligepludselig slog lappen overpå batteriet og dioden i min lader slukkede … så jeg må hellere komme ud på kontoret og finde en reservelader imorgen tidlig.

Godnat…

Categories