Knald … i låget!

Danmark er blevet en forbudsnation, en fucked up forbudsnation.

Vi plejer herhjemme at købe et par kasser heksehyl og en håndfuld faldskærmsraketter. Det plejer cirka at være det, som regel bliver heksehylene gemt til Sct. Hans hvor vi gemmer et par kasser i heksen til Sct. Hans bålet:

Men iår efter et par år med konstante opstramninger på fyrværkerimarkedet er det nu snart ikke til at købe hverken faldskærmsraketter, så vores nytårsbrag laves iår på ovenstående måde….

Der er godtnok kun sammenlagt 30 lunter … men jeg er pænt overbevist om at krudtmængden tilsammen er væsentligt højere i den bunke vi har der end den ville have været i 12 faldskærmsraketter og to pakker heksehyl. Det syntes jeg er noget pis.

Inde hos T-Hansen havde de annonceret et elektronisk kit til at fjerntænde fyrværkeriet med, det kostede 299, det var da skidesmart. Så kan du stå 200m fra det når det tænder, se _det_ er da sikkerhed. Men nej … det er sku også blevet forbudt … hvorfor? Ja det er ikke til at vide, en eller anden skrankepave hos sikkerhedsstyrelsen mener åbenbart ikke at vi må være sikre når vi skyder krudt af.

Det er fandme fucked up nogen gange det her land :S

Categories