Konkurrencen falder?

Ja så sad jeg og grinte lidt ved mig selv idag, jeg har af ganske uforklarelige årsager fået min mail på scor.dk’s maillingliste så jeg har fulgt lidt med dem på det sidste, for det første er de ved at lave en major update og det er jo dejligt. Scor har længe været kendt og jeg har faktisk brudt mig om sitet mest fordi det er godt kodet, lidt forvirende sat op men tilgengæld virker det i alle browsere.

Det skal tilsyneladende til at være slut med deres nyeste update, de har ihvertfald bedt deres brugere installere Internet Explorer 7.0 for at få det nye site til at virke. Det er en meget sær måde at drive en forretning på, det svarer lidt til at du kun får lov at komme i Bilka i Nike-sko.

Men det er jo trods alt deres valg, det gør det bare så meget nemmere for konkurrenterne 🙂

Kort nyt: Jeg får ny bil imorgen, Fredag, vi får nyt kontor d. 15 Februar, det er snart weekend, vi koder for Surftown(hej thomas :p) og 3 andre unavngivne firmaer, så vi er faktisk på fuld kapacitet og vi er ved at få flere folk ind i firmaet 🙂 Vi ender sku nok med at have fyldt de 150m2 på kontoret inden vi flytter ind :p

Fred til verden, nyd en pizza og drik din cola. Elsk din nabo og vær god mod hans kone … eller også var det omvendt 🙂

Categories

2 Replies to “Konkurrencen falder?”

  1. husk lige hundene – de kære små skal da også ønskes vind i sejlene … eller noget :-p
    Godt gået og god vind til jer!

Comments are closed.