Til Sacha1984@sol.dk

Jeg er ikke enig i dit indlæg … det er butikkens ansvar at tage imod betaling fra kunderne. Til butikkens held var der her tale om en vare som de kunne tage tilbage. Der kunne ligeså vel have været tale om en middag, havde jeg mon så fået en spand til at levere måltidet tilbage i?

Jeg har en uddannelse indenfor marketing og deriblandt også et rimelig godt begreb om det at levere “kundeservice” og den her ekspedient brød flere regler på 5 min end jeg kan tælle til.

Nej danskerne (eller jeg ihvertfald) er ikke blevet for dovne til at gå 300meter, men jeg er ved gud et voksent menneske og jeg forventer at blive talt pænt til. Og det er sådan set det som dette indlæg handlede om, her i byen (ved ikke hvor du er fra … men jeg er fra Skive) er holdningen bag kassen i langt de fleste butikker at vi (kunderne) skal være glade for at de (ekspedienterne og butikkerne) gider at servicere os. I resten af verden (og i virkeligheden) fungerer det sådan at hvis ikke kunderne er tilfredse så ophører forretningen med at eksistere.

Jeg havde 2500kr kontant i pungen samt et firma dankort … det havde været min mindste kunst at betale for filmene og gå derfra. Men du har sikkert ret, jeg kunne have redet situationen ved at have smilet pænt og sagt “Lige et øjeblik, så skal jeg hente pengene” … men det mener jeg jo så havde været at gøre indehaveren en bjørnetjeneste, nu har han i det mindste registreret det som et problem.

Jeg har sidenhen fået mig et personligt Dankort … så jeg nu (igen desvære) støtter PBS’s monopol på betalingskort her i Danmark, det er mig meget imod men jeg kan heller ikke blive ved med at blogge hvergang en butik er så uansvarlige kun at understøtte en standard for betaling … og tilmed en lukket en.

Men skidt nu med det, det er en dejlig dag og solen skinner (et sted bag skyerne) og fuglene kvidrer (hvis ikke lige det var bilerne overdøvede dem) og jeg har det godt (hvis altså lige jeg ikke havde hovedpine) så vi skal være glade og nyde at livet er til for os. Tak for feedback, jeg værdsætter altid input også selvom jeg ikke er enig 🙂

Categories