Cola og server

Det i Kbh der sker, der kan jyderne tudefjæse over nok så meget de vil. Bare fordi de siger noget andet gør det det ikke sandt, jeg har selv råbt og skreget derovre på at få noget mere aktion men det sker bare ikke.

Der skal en mental holdningsændring til før det rykker sig, og så længe det ikke er sket så er det altså bare i Kbh i det sker.

Jeg har lige været i Hellerup, ja og når jeg siger sådan ved jeg godt at de fleste af jer forestiller jer det er langt væk, men det var faktisk lige her henne om hjørnet. 3 min væk i bil. Jeg skulle hente to ting, en cola og en server.

Klokken 22:14 en Søndag aften kan man ikke købe Cola, eller noget som helst andet i Stoholm. End sige slet ikke en server, og ja serveren købte jeg hos en privatperson. Men hvor mange privatpersoner kender i lige derhjemme der har den slags liggende? Jeg kender kun en og han er lige flyttet til Kbh.

Imorgen kommer en ung Universittetsstuderende og besøger os, hun vil gerne have lov at gøre rent for os, så vi inviterede hende til en lille jobsamtale. I overmorgen skal jeg til mit første event i DKUUG, og så begynder rutinen på arbejdet for alvor at tage fat efter nytår imorgen.

Kan i hygge jer 😀

Categories

4 Replies to “Cola og server”

  1. Tjae så er det nok nu, du ikke lige gider at høre fra mig ….. for jeg kunne nemlig aldrig nogensinde drømme om at tudefjæse over, at der sker mere i København …. i København sker måske mere – til gengæld kan vi nyde roen her! For mig er det ok, at jeg ikke kan købe cola lige om hjørnet – hvis jeg er så panisk for at få fat i noget, kan jeg da køre efter det – men det er jeg heldigvis ikke – eller også er jeg for doven – og dermed gør min dovenskab mig sundere :-p
    Nej herovre er der mere ro – det går knap så stærkt og der sker mindre, så der er tid til eftertænksomhed …. og vil man endelig skabe lidt panik i omgivelserne, så er det også ganske nemt, for folk er ikke vant til så meget 🙂
    Tillykke med rengøringsdamen 🙂

Comments are closed.