Gu’ er det da ej’ racisme!!!

Nu føler jeg mig sku efterhånden trådt på nok gange!

En kvinde får afvist sit månedskort i bussen fordi hun ikke vil vise sit ansigt?

Ja? Selvfølgelig gør hun da det … hvis jeg møder op i busen med en pose over hovedet og viser mit månedskort … så får jeg sjovt nok samme besked!

Det har da ikke en knaldhat med racisme at gøre … Hvis nu buschaufføren havde sagt “Vi tager ikke muslimer med” eller noget i den dur … så kunne vi have snakket om racisme.

Men når jeg skal vise mig ansigt i bussen … så skal alle andre også, og jeg er ligeglad med hvad din religion er og hvad den siger om det, i Danmark er religion ikke ophævet til lov.

Hvis min religion byder mig at gå nøgen rundt i byen iklædt skimaske og stiv pik hver Søndag skal jeg så også uagtet have lov til det?

Jeg er fuldstændig ligeglad med om det skyldes religion eller hvad grunden er … folk skal ikke ha lov at gå rundt med skimasker og stiv pik i offentligehed, og folk skal heller ikke have lov at maskerer sig når de bruger månedskort til den offentlige trafik.

Jeg blir sku olm når folk vil gøre den stakkels chauffør til racist bare fordi han overholder reglerne! Det er simpelthen ikke iorden, arme mand!

Categories

One Reply to “Gu’ er det da ej’ racisme!!!”

Comments are closed.