Michael Jackson, en stjerne har forladt os.

Michael Jackson lavede noget af forrige århundredes definitivt bedste musik. En stjerne blandt stjerner der fortjener alt det respekt han kan få. Forskellige sager om forældreskab, misbrug og lign. ville have knækket de fleste, men uagtet var vi blevet stillet en række fede afslutningskoncerter for øje, koncerter der nu ikke bliver til noget.

MJ Har inspireret mig i min sang-skrivning, som han har inspireret alle andre. Det har været u-smart at kunne lide Michael Jackson, det har været stemplet som “forkert” musik, og som “ulækker popmusic”. Men virkeligheden er at der var tale om revolutionerende og nyskabende tekster, melodier, kompositioner og musikvideoer.

MJ får som så mange andre kunstnere, åbenbart, først sin endelige anerkendelse i det han nu har forladt os, og jeg skal da gerne indrømme at jeg også et par gange har holdt igen med at udtrykke min entusiasme overfor hans kompositioner, men i virkeligheden har højre fod aldrig stået stille når musiken har været på, og der har da også være enkelte tilfælde foran spejlet med hårbørste-mikrofonen når Billiy-Jean, Bad, Smooth Criminal eller en af mine personlige favoritter, Childhood, var på anlæget.

MJ’s død er en af de hændelser der får en til at tænke, man vender tanken, og stiller sig selv spørgsmålet, “Var det mon det?”, “Var det mon det, jeg ville med mit liv?”

R.I.P. – You inspire us all, in more ways than you’ll ever know.

Categories

3 Replies to “Michael Jackson, en stjerne har forladt os.”

  1. Hvor er det flot skrevet!
    Dejligt at du skrive så meget om musikken – det må jo være det vigtigste! Det er også skønt at læse en tekst, der for en gangs skyld ikke rakker manden ned! Ikke fordi jeg er tudende fan – selvom jeg er ganske vild med hans black or white – men jeg synes det er frygtelig at læse og høre al den negative bagvaskelse af manden – han var jo bare et menneske som alle andre og så var han en skidedygtig musiker!

    Flot skrevet Mikkel og ganske enig

Comments are closed.