The evening the world stood still – Heal the world

Jeg har fulgt med i Michael Jacksons mindekoncert, og jeg må indrømme at jeg ikke have ventet meget. Men jeg blev rigtig positivt overrasket, det var så smukt og rørene at jeg faktisk ikke lavede andet end at side og se det.

Ligenu står der 40-50 mennesker på scenen og synger “Heal the world” et af de, efter min mening, absolut bedste MJ numre, samtidig med at MJ’s “jordlige rester” står i kisten lige foran scenen.

Jeg er helt målløs … jeg ved ikke hvad jeg skal sige … hvis du ikke har set det, så se det. Det er rigtig godt, han fortjener det og mere til. Men under alle omstændigheder, så lykkedes det dem at skabe en værdig afsked for ham.

Jeg har om noget endnu mere respekt for ham og hans værker, og jeg er overbevist om at han vil fortsætte med at inspirere mange år endnu. Jeg ved ihvertfald at han har gen-vækket min lyst til at lave musik.

Jeg tror at “Heal the world”-genren får comeback, jeg håber at hans budskab om at vi alle skal leve sammen i fred og forenlighed overlever den krise vi befinder os midt i nu som truer med at rive verden over ved diverse religiøse og geografiske grænser. Selvom jeg ikke er religiøs, så håber og ber jeg til at hans budskab, og hans drøm om en verden for alle vil overleve og en dag ikke blot være en drøm, men være virkeligheden.

“You have finished your job here on the world, and the lord has called you home”, Marlon Jackson

Categories

4 Replies to “The evening the world stood still – Heal the world”

  1. Jamen jeg kan kun være helt enig, var selv helt mundlam. Det var langt over mine forventninger, men uden tvivl fortjent.

    R.I.P. Michael Jackson

  2. Helt enig, det kunne ikke gøres smukkere og kan egentlig ikke sige meget mere.
    Hvor jeg dog bare håber børnene kommer ordentligt igennem det her, gjorde jo helt ondt til sidst.

    “Will You Be There”

  3. Jeg har ikke set koncerten …. wonder why – jeg sidder midt in the middle of freaking nowhere – længere væk end ad Pommeren til ….. men din beskrivelse er utrolig smuk, og jeg tror da vi alle kan være enige om at ønske, at han nu får fred!

  4. Super smukt, flot og rørende skrevet – har (som i nok kan regne ud) heller ikke set mindekoncerten, men vil ellers skynde mig at give dig fuldstændig ret – Heal the world…

Comments are closed.