Disrespekt for andres tid … gulvvarme og hovedoprydning

Som folk sikkert ved har mit fotostudie i Århus, været præget af ombygning de sidste par uger – det viste sig at toilettet simpelthen var for koldt … man fik istapper i røven, så BT besluttede at der skulle gulvvarme op, og jeg kunne ikke andet end at være enig så i midten af december gav vi os til at lede efter løsninger og fandt ud af at det kunne gøres for under 10.000kr … og vi gik så igang d. 3 Januar … og hvad i måske ikke ved er at jeg for tiden også har mit primære kontor på studiet … og det har lignet et bombet lokum de sidste 14 dage fordi der lige stod en pakke fliser hist og en pose cemt her, og jeg … så rodede det generelt, og det kan jeg bare ikke arbejde i … så mit arbejdstempo har i høj grad været hæmmet.

Planen var så i weekenden at Michael, Asbjørn og BT skulle komme forbi så vi kunne få lavet lokummet færdigt og ellers få rydtet op og smidt ting ud og generelt få plads til at arbejde her igen … Men oveni de planer ringede en af de udlejere jeg havde haft kontakt med vedr. min forhåbentligt kommende lejlighed i København til mig, og fortalte mig at jeg kunne få lejligheden og jeg var velkommen til at komme og se den … _nu_ … ja faktisk skulle jeg have penge med til indskud hvis jeg ville være sikker på at han ikke lejede den ud til en anden. Javel ja … lejligheden var lækker, jeg syntes det var ret flabet … men ok, hvis der er mange om budet. Jeg hævede 20.000kr og kørte straks til Kbh … koordinerede lige de sidste ting med Michael og BT og så var jeg ellers kørt Østover …

Forbi Valby og samle min faste boligkignings-(og alt muligt andet)-partner Daniela op, og så videre til udlejeren … da vi kom var lejligheden egentlig fin nok, den var ikke helt som jeg havde forventet … køkkenet var i top, lokummet var for småt og der var ingen altan (helt ærligt … hvor skal min gasgrill så stå?) nå .. jamen jeg spurgte så om han havde papir arbejdet klar, for jeg havde taget penge med … her svarede han så prompte at han virkelig ikke kunne tage imod penge idag … kontoret var jo lukket … What the fuck tænker jeg, så jager idioten mig tværs over landet med 20.000kr i kontanter … og så vil han fucking ikke engang ha dem … hov … det kom jeg vidst til at sige højt, han forsøgte at forklare sig med at klokken jo var efter 17 og mit svar kom prompte at selvfølgelig var klokken efter 17 … klokken var 15 da vi talte sammen, og da var jeg i Århus … go figure … dumb-ass … nå ja, måske var det ikke helt ordret gengivet.

Jeg holdt gode miner til slet spil og tænkte at når nu vi var der kunne jeg ligeså godt udnytte tiden, så jeg bad ham vise mig den anden lejlighed han havde … den var også cool nok, bortset fra at det annoncerede walk-in-closet var et glorificeret kosteskab, badeværelset var supper lækkert … tilgengæld var køkkenet noget lort … køkkenet var så småt at jeg ikke engang ville bruge dét som walk-in. Udsigten på 15. etage var dog alligevel flot … men det var så i Brøndby … sååhh … det blev et nejtak.

Godt gal i skralden satte jeg kursen Vestpå igen … da jeg kom tilbage var Asbjørn og BT vælted på en Sofa og en luftmadress på studiet … jeg skyndte mig at springe på den sidste sofa så den her lortedag kunne blive overstået i en fart.

Dagen efter fik vi gang i oprydningen, det gik laaangsomt … men BT fik ordnet det sidste på toilettet og Fix, Asbjørn og jeg fik taget det værste oprydning, sortering og udsmidning – vi valgte at tage en kombineret morgen, middag og aftensmad på The Dinner … da vi var færdig der trillede vi hjem (*bøvs* … der røg den diæt :$) og kom nogenlunde igang igen, og først ved 2-3 tiden kom vi i seng. Næsten morgen stod BT tidligt op (kl. 8) for at skifte dæk på bilen og hente morgenmad … det var go 🙂

Mig og Asbjørn fik ordnet det sidste, støvsuget, tørret af og gjort pænt … så kørte jeg Asbjørn hjem … og selv tilbage bagefter, satte mig foran computeren og … *ahh* lige slappe af i fem minutter  … puha det er hårdt at være selvstændig.

Jeg har brugt aftenen på at booke et par TFP Fotoshoots og få passet diverse blogs og sociale medier, og så fik jeg booket en svømmedate imorgen med Lærke. Så jeg må nok hellere komme i ordentlig tid i seng 🙂