Jørgen Lund fra Stressklinikken.dk tog røven på mig :(

Jeg fandt en hyggelig lejlighed til en billig penge på Frederiksberg, godtnok på 5 etage uden elevator … men hva jeg har godt af at få mig rørt. Jeg ringer til ham, fortæller lidt om mig selv og vi bliver enige om en fremvisning Fredag … han ville egentlig helst Lørdag men der kunne jeg ikke. Så vi blev enige om Fredag kl. 16 og jeg fortalte ham at jeg ville aflyse et par aftaler og køre kun for det. Disse aftaler lavede vi Fredag – jeg tjekkede manden ud, han er tilsyneladende selvstændig psykolog … ihvertfald ifl. hans egen hjemmeside, ifl. Linkedin har han været praktiserende læge i Herning, og blev uddannet som kirurg ved Odense Universittet i 1975.

Idag arbejder han som sagt med stressrådgivning og er en ældre, tilsyneladende pæn herre, så jeg konkluderede at han var troværdig og rev en dag ud af kalenderen og kørte til København for at se hans lejlighed. Jeg kan godt lide at være frisk og udhvilet og være i god tid til den slags, så jeg kørte om Torsdagen og bookede et hotel – satte et vækkeur til kl. 9 for at komme op, komme ud og svømme og være frisk til jeg skulle se lejligheden – den slags fremvisninger handler jo ligeså meget for ham om at se _mig_ an.

Når men Fredag morgen da jeg vågner på hotellet og kigger på min telefon ligger der en SMS fra Jørgen Lund om at han har lejet lejligheden ud … og så sad jeg der … “What the fuck … jeg troede vi havde en aftale” var cirka ordlyden af den besked jeg sendte til ham, men når man er en fin og fornem kirurg for forrige århundrede kan man virkelig ikke tage sig af folks reaktioner når man brænder dem af, så jeg blev behørigt ignoreret.

Jeg er glad for det kun var min tid og ikke mit liv jeg overlod til sådan en klaphat, håber virkelig hans evner inden for medicin overstiger hans sociale evner. Jeg var godtnok skuffet, og det er helt sikkert at ham og hans firma er røget permanent på min blacklist.

Godnat, og sov godt.