Kære Feminister

Jeg er en af de mænd der aldrig kunne finde på at lægge hånd på en kvinde uden at spørge om lov, to gange først, jeg er vokset op med en fantastisk mor der har lært mig hvor store svin mænd kan være og hvor dejlige kvinder kan være. Hun har også lært mig at en fremmed er en ven jeg endnu ikke har mødt.

Jeg tror på ligestilling, uden tvang selvfølgelig. Kvinde-kvoter i bestyrelser er noget fis … ingen forretningskvinder jeg kender kunne drømme om at tage imod en bestyrelsespost på grund af deres køn, de vil selvfølgelig vælges på baggrund af deres kompetencer. På samme måde som mænd skal kunne blive pædagoger og skulle kunne skifte ble på børnene uden der er en kvindelig kollega til stede. Jeg mener det er noget vås at man ikke må slå på kvinder, man må slet ikke slå, punktum.

Når det er sagt så skal du vide, at hvis du slår mig, så holder jeg mig ikke for god til at slå igen, og så er jeg ligeglad med om du er kvinde eller mand. Hvis du vurderer at du vil svinge næven mod en fyr med en kampvægt op imod de 200kg, så må du også være voksen nok til at have tænkt over konsekvenserne af den handling.

Hvis du er kvinde … eller mand og får lavere løn end din kollega af modstte køn som laver præcis det samme arbejde som dig, så kan jeg sige to ting. Den første er, du arbejder ikke for mig – så havde du nemlig fået samme løn. Den næste er, din chef er en skovl.

Hvis du er kvinde … eller mand og din kæreste slår dig, så er din kæreste er svin og hver eneste slag vedkommende leverer er en falliterklæring på hvor dårligt et menneske vedkommende er og drop bastarden, nu!

Så kære kvinder, vid at når i bruger generaliseringen ”mænd” om alt dårligt der er sket for jer, så rammer i også os – og det gør ondt, meget ondt. Det i indirekte siger er at jeg er det samme værd som den lille lort af en mand der tæsker sin kone og børn hver dag, drikker alle pengene op og boller ved siden af, eller hvad i nu af og til beskylder os mænd for.

Det er selvfølgelig i jeres ret at behandle os sådan, vi skal bare smile og tage imod – ellers er vi jo først for alvor nogen svin. Men det er helt sikkert, så længe i gør det – så står i meget alene om jeres synspunkter. For hvorfor skulle vi gide bakke op når vi konstant bliver klandret for at være en del af problemet?

Categories