Helle Thorning bliver ikke flygtningekommisær

Helle Thorning bliver ikke flygtninge kommisær … de højere magter hos FN har måske set hendes opførsel som statsminister i Danmark? Det viser jo så i mine øjne at der faktisk er lidt håb i toppen, de lader sig tilsyneladende ikke narre af newsspeak og smarte spindoktorer.

Kære Helle, jeg håber du ender på A-Kassen så du kan prøvet det system du selv har været med til at ødelægge indefra. Alt jeg løgn og latin … undskyld spin, narrer kun den kritiske masse der stemmer på jer … det er så desværre også nok. Men vi er nogen stykker der ser jer som de manipulerende plattenslagere i er, og det fryder os at se når det ikke lykkedes for jer at få jeres vilje.

Men helt ærlig, flygtningekommisær? Dig der har bygget en karriere på at tage fra de fattige og give til de rige, op din vagt gik Danmark fra skidt til værre … Så bliver man selvfølgelig ikke valgt til en opgave der handler om at hjælpe folk i nød. Det må du kunne forstå, og sidst men ikke mindst bør journalisterne stoppe med alle de såkaldte “analyser” af situationen … så kompliceret er det heller ikke.

“Ikke kvalificeret” -> “De opdagede det” ->”Diskvalificeret”

Skal vi så komme tilbage til at diskutere hr. Holst og hr. Løkke igen?