Kønsdiskrimination og Sexisme i Gellerupbadet

Mit navn er Mikkel Mikjær Christensen, jeg har lige været udsat for kønsdiskrimination og sexisme i Gellerupbadet som er en offentlig svømmehal under Århus Kommune, hvor jeg ejer og driver et lyd- og fotostudie.

Jeg har været igang med at forbedre og sætte studiet i stand de sidste 5 dage hvor jeg har opholdt mig på adressen, dvs. jeg har ikke haft adgang til et bad og derfor henvendte jeg mig idag kl. 14.45 i Gellerupbadet og bad om billet og spurgte om man kunne få den billigere når man bare skulle have et brusebad.

Bag skranken stod en kvinde ved navn Trine der kiggede nedladende på mig og sagde at det kunne jeg godt glemme alt om nu, der var lukket for mænd fordi der skulle være “kvindesvømning” nu. Jeg kiggede på uret og påpegede at der var et kvarter til klokken var 15 og spurgte om de såkaldte kvindesvømmere virkelig havde noget at bruge herreomklædningen til.

Men der var intet at gøre, mænd ingen adgang.

Jeg har hele livet, og jeg mener vitterligt lige siden jeg kunne tale, været modstander af kønsdiskrimination og forsvaret særligt kvinders, men også bøsser og lesbiske, indvandrere og stort set alle andre minoritetsgrupper, kønsdiskrimination er forkasteligt _uanset_ hvordan den vender og det er forkasteligt at det foregår i offentlige institutioner.

Sig fra overfor diskrimination, af enhver slags! Nu!

Categories