Vi har det samfund vi fortjener …

På forsiden af dr.dk i dag er de primære nyheder:

 • Ryanair og LO Konflikt … LO får rettens ord for at de må sabotere en lovlig europæisk virksomhed.
 • Dansk Folkeparti jubler over at vi nu lader endnu flere flygtninge drukne i middelhavet.
 • Boghandleren fra Brønshøj får frataget sit statsborgerskab.
 • Pia Kærsgaard bliver højst sandsynlig formand for folketinget.
 • Grækenland er vidst på vej ud af EU.
 • Noget med atomvåben forhandlinger med Iran.
 • Noget med en kro der er blevet sat ild til.
 • Nogen bankfolk er blevet frikendt.
 • Der bliver skåret endnu mere i SU for hjemmeboende.
 • Ebola er tilbage i Liberia (laaangt nede på siden)
 • Og så indfører USA Tvangsvacinering …

Hvert af ovenstående punkter ville berettige deres helt eget blogindlæg … men hvis man kigger på dem som en helhed begynder der er at tegne sig et billede af et land og en verden jeg ikke er særlig stolt af at være en del af.

I forgårs hørte jeg Radio 24×7 hvor de havde et emnet om Irak kommissionen eller rettere nedlæggelsen af samme, det var sådan et program hvor man kunne skrive ind og sige sin mening på SMS … og det var der godtnok mange der gjorde, og hold da op en øjenåbner. Der var flere der skrev ind med kommentarer som “Luk nu bare den kommission, det er kun de røde den gavner” eller “Vi ved jo at Sadam Hussien gassede sin befolkning, så skal han bare dø”.

Det er simpelthen så dumt … og jeg begynder lidt at få den holdning at vi har den regering vi fortjener … Hvordan Helle Thorning kan blive valgets topscorer når hun med overlæg lader fremmede efterretningstjenester overvåge og spionere mod landets borgere og virksomheder, er mig simpelthen en gåde … men vi, dvs. flertallet af danskerne, har det åbenbart fint med at blive talt ned til på den måde.

Det samme gælder overgrebet mod lærerne … igen, i er fandme selv uden om at jeres børn får stress og bliver kørt psykisk ned når i ikke sætter en stopper for den slags, og jeg har ikke en skid ondt af at du ikke kan finde job hvis du samtidig stemmer på de idioter der konsekvent bliver ved med at gøre de forkerte ting for at få jer i job.

Blokpolitikken har spillet fallit, som Michael Schødt siger : “I kan stemme på dem der fuckede det hele op, eller dem der ikke kan finde ud af at reparere det igen”. Den kan vi så udvide … for HTS har haft gang i en del op-fucking på egen hånd.

Så længe i har det fint med at vi bryder menneskerettighederne når det passer os, og at dommerkendelser kun er nødvendige engang i mellem og at i ikke har noget imod at bliver overvåget når i ikke har noget at skjule, og at perkerne gerne må miste deres statsborgersskab fordi de har den forkerte farve …. ja så er i sku selv ude om det.

I har det samfund i fortjener, og det bliver ikke bedre før i, kære danskere, mander jer op og begynder at stille krav til de skvatmikler vi har sidende inde på bogen.

Nu vil jeg ud og nyde det gode vejr!