Pigen på rastepladsen

13880350_10210316712292789_6354705861924631800_nMandag d. 8 August 2016, jeg var på vej til København som jeg så ofte har været. Af en eller anden grund vælger jeg at gøre holdt i Middelfart, der ligger en McDonalds hvor man kan parkere med udsigt til den nye lillebæltsbro. Så der gjorde jeg holdt en 5-10 minutter og drak en cola mens jeg tog et par billeder af broen.

Vejret var ikke noget at skrive hjem om men det var nu alligevel hypnotiserende at side og kigge på trafikken der kørte forbi mens jeg lyttede til noget god musik i radioen og irriterede mig over at min bil var rodet, da colaen var drukket skulle der lige lidt ud igen, så jeg kørte over på den anden side af vejen hvor der var et toilet og fik ordet den detalje, da jeg så kommer ud derfra ser jeg at en eller anden idiot har parkeret på handicap p-pladsen.

En ung fyr med sportstaske spankulerede frejdigt fra bilen og skulede ondt efter mig, jeg hev straks et kamera op og dokumenterede den smukke parkering.13892378_10210316952578796_4105416758622467906_n

Mens jeg holdt og lagde det her billede på facebook kom der en ung pige hen til min bil, hun bar på en bylt og var omkring 1.5 – 1.6m høj og ellers normal af bygning, pæn og jeg østeuropæisk af udseende. Hun bankede på ruden og spurgte, på dansk med østeuropæisk accent, om jeg skulle til Sjælland. Jeg kiggede lynhurtigt på min bil der rodede, og så på hende, og tænkte over accenten og huskede pludselig historier om østeuropæiske røverbander og skyndte mig at sige “Desværre jeg skal i den anden retning” – og hun smilte og sagde “God tur” og gik videre … først der lagde jeg mærke til at hun gik i laset tøj der ikke umiddelbart lignede noget jeg var vandt til at se.

Men hun gik hen til en anden bil og jeg skyndte mig at pakke mit sammen og komme afsted, men tilbage på motorvejen kunne jeg ikke lægge tankerne fra mig igen – hvem var hun? Hvorfor stod hun der med et barn? Var hun virkelig en røver? Eller er jeg blevet for paranoid sammen med resten af det samfund jeg er en del af? Hvis hun havde rent mel i posen, så havde jeg efterladt en mor på en rasteplads i det der for hende ville være the-middle-of-nowhere?

Da jeg nåede Kildebjerg fortrød jeg og vendte om, skyndte mig tilbage og brugte en halv time på at lede området på p-pladsen igennem. Jeg fandt hverken hende eller spor af nogen roma-lejr eller nogle biler med ikke-danske nummerplader – Nå men jeg følte mig lettet og antog at hun var i gode hænder, og så kørte jeg videre.

Men efterfølgende er jeg blevet rigtig usikker, jeg føler mig stadig lidt som en røv der nægter at hjælpe i situationen. Jeg havde ikke forestillet mig at jeg ville være sådan en kylling og blive skræmt så let, samtidig har jeg en følelse af at jeg virkelig tog fejl af hende og det har jeg det dårligt med.

Derfor kunne jeg rigtig godt tænke mig om nogen måske kunne hjælpe med at kaste lys på sagen? Enten finde en politirapport eller måske finde nogen der kender hende?

Hun var 23-27 år gammel, kort blondt krøllet hår, omkring 150 – 160cm høj, lasede lærredes bukser og en hvid bylt i favnen. Hun befandt sig på Rastepladsen mellem motorvejen og McDonalds i middelfart Mandag d. 8 August 2016 kl. 17.41

Hvis du kender hende eller kender nogen der kender hende, eller hvis du hører om kriminalsager der kunne relatere sig hertil vil jeg meget gerne høre om det. Jeg vil gerne opnå at vide om hun dels har det godt, og sekundært vil jeg gerne sige undskyld for min stupide opførsel.

Håber i kan hjælpe mig!

Kontakt mig på 41 28 28 08 / mikkel@mikjaer.com