Mikjaer Consulting SMBA er den virksomhed der lever af, ja det ligger ligesom i navnet, konsulentarbejde og rådgivning, derudover har vi også en del udvikling.

SpecialHosting ApS udbyder hosting løsninger i både lille og stor målestok, vi er specialister i OpenSource , automatisering og kreative løsninger. Derfor kan vi levere super performance til en fornuftig pris, derudover prøver vi et nyt koncept som nogen af de eneste i branchen herhjemme, det kaldes service … hvilket primært indebærer at vi taler pænt til vores kunder – dernæst forsøger vi faktisk at hjælpe dem når de har problemer.

Retro Computing With Mike er min YouTube kanal hvor jeg underholder med og om gamle computere, særligt med fokus på den danske IT Historie. Jeg har også en tilhørende Instragram og en hjemmeside.

Oskar, Kalle og Lærke er 3 figurer i de børnebøger jeg startede med at skrive som 14 årig under arbejdstitlen “OSKAR”, den handler om 3 teenagere der med næsten overnaturlige evner styrer verden som deres egen legeplads, de leger gud, de flygter, de dominerer og bliver domineret. Jeg er ved at gå materialet igennem og løfte det sproglige niveau med henblik på at få bøgerne udgivet.

Kogt I Roen er mit band, vi spiller stand up comedy rock. Klik ind på siden og hør musikken … vi har netop besluttet os at genoplive bandet, genindspille vores musik og indøve et repitoire.

BodyHacking er min blog der handler om kost, motion,doping og andre farlige ting der kan ændre din krop for bestandigt.

Sikkeradgangskode.dk er en password generator der hjælper dig med at danne sikre og unikke passwords.