Projekter

Mikjaer “Consulting” ApS er en virksomhed der lever af, ja det ligger ligesom i navnet, konsulentarbejde og rådgivning, derudover har vi også en del udvikling. Oprindeligt lavede virksomheden også hosting men det er blevet lagt over i et selvstændigt selskab pr. 1. Januar 2014.

Mikjaer Studios SMBA er mit foto- og lydstudie som jeg ejer sammen med min barndomskammerat Michael Sørensen, som også spiller med i mit band. Studiet er bygget ud af en gammel fabrikshals og vi har selv lavet alt fra gulv til vægge.

Mikjaer Hosting ApS udbyder hosting løsninger i både lille og stor målestok, vi er specialister i OpenSource , automatisering og kreative løsninger. Derfor kan vi levere super performance til en fornuftig pris, derudover prøver vi et nyt koncept som nogen af de eneste i branchen herhjemme, det kaldes service … hvilket primært indebærer at vi taler pænt til vores kunder – dernæst forsøger vi faktisk at hjælpe dem når de har problemer.

Oskar, Kalle og Lærke er 3 figurer i de børnebøger jeg startede med at skrive som 14 årig under arbejdstitlen “OSKAR”, den handler om 3 teenagere der med næsten overnaturlige evner styrer verden som deres egen legeplads, de leger gud, de flygter, de dominerer og bliver domineret. Jeg er ved at gå materialet igennem og løfte det sproglige niveau med henblik på at få bøgerne udgivet.

Kogt I Roen er mit band, vi spiller stand up comedy rock. Klik ind på siden og hør musikken … vi har netop besluttet os at genoplive bandet, genindspille vores musik og indøve et repitoire.

BodyHacking er min blog der handler om kost, motion,doping og andre farlige ting der kan ændre din krop for bestandigt.

Sikkeradgangskode.dk er en password generator der hjælper dig med at danne sikre og unikke passwords.

SpecialHosting.dk oprindeligt et hostingfirma jeg havde sammen med en kammerat, men da det viste sig at mig og ham ikke rigtig var egnet til at drive forretning sammen gik vi hver til sit og nu bruger jeg domænet som min teknisk-funderede blog … dvs hvis det handler om programmering eller server-drift, så er det her det foregår 🙂